Laman

29 October 2010

29 .10.10 ~ thanks to my nuffy frenz!

Celoteh Aku MamaGlam at 2:36 PM
Cerita ni: 




Salam Semua,

hari ni mamaG gi kursus, tak jauh mana pon, area sini-sini juga... tapi memandangkan ari ni hari jumaat sempat la juga mamaG on( n blogwalk blog kwn2 lain..

Tadi, mamaG bukak akaun nuffy mamaG, almaklumlah dah lama tak tengok. Nak tau jugak kan, ada perubahan ker tak.  Alhamdulillah, rezeki dari nuffy, dpt BE, ME dan CPM. Semua ni pun dengan bantuan kawan2 nuffy yang lain juga kan, TErima kasih semua..
MamaG akan balas jasa korang yang rajin tul lawat blog mamaG n bg komen. Insya Allah, mamaG akan cuba tingkatkan lg kerajinan ni utk lawat korang pulak ya..

Kat atas tu sempat la juga mamaG print screen kan, kawan2 yang lawat blog mamaG untuk hari ini direct from nuffy web. thanks all...

5 comments:

  1. anda telah digantung keahlian kerana post baru keluar dan tiada kunjungan ke blog member2.Kan tak adil bagi member?Nak orang lain datang ke blog anda,tapi anda tak berbuat sedemikian.unfair bagi ahli2 yang lain.

    anda ada 2 blog dan sentiasa update.dan nang kat innit.Tak kan xda masa untuk jengok2 kengkawan yang lain?

    untuk mengaktifkan keahlian dalam MYredEYE sila dapatkan sokongan dari 3ahli dari team ini..ok.jika masih berminat.

    ReplyDelete
  2. OK..dah ada dalam senarai MYredEYE...selamat beraksi..hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea