Laman

03 February 2011

Selamat Tahun Baru Cina, Tahun Arnab!

Celoteh Aku MamaGlam at 10:18 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

 

Salam 1Malaysia,

kat sini mamaG nak ucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru Cina kepada semua masyarakat Malaysia.. waduh, skema ayat tuu., dah macam wakil rakyat berucap la pulak. Tulisan pun kaler merah lagi, manyak ong tau… hihihihi…

Tahun ni tahun Arnab.. hurm, sapa yang lahir tahun arnab??.. Wah, manyak ong la ini tahun lu olang lahil tahun alnab.. arnab kiut pulak tuh, daging pon sodap… mamaG pernah juga makan daging arnab.. okeh la, mcm ayam tapi arnab sedap skit..

Tapi rasanya, tahun ni arnab-arnab sekalian selamat la kut daripada kena makan, sebabnya tahun ia diraikan.. huhuhuh, betul ker?.. watever la kan..

okeh la, stop sampai kat sini jer la, kang taip panjang2 kang, termengarut la pulak ntah apa2 mamaG termerapuh kepunden.. hahaha..

lastly, best wishes to all…

P/S:  ala tadak sapa ka nak wat rumah terbuka nih?.. nak angpau, nak angpau.. hihihi..

02 February 2011

Pagi Yang Tenang…

Celoteh Aku MamaGlam at 9:24 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

 

pagi yang sepi pi pi, pal mat jual tempe pe pe… adoiyai.. sunyi sepi jak opis ari nih.. ramai orang cuti.. almaklumlah, cuti tahun baru cina kan esok ngan lusa.. yang tak sambut raya cina pun cuti jugak..

nak kata opis ni aku yang punya macam ari isnin ari tu, tak bley jugak. sebabnya, ari ni boss aku ade la pulek.. sepatutnya dia coti tetapi ada pulak la orang dari agensi lain nak jumpa.. hadoilah, baru nak bersuka ria menikmati keindahan opis yang amaaaannn jer..

 

Tapi apakan daya..

okeh, hari ni, aku n kawan opis aku wat pot luck kat opis.. bukan apa, kafe kat opis ni tutup la pulak kan, bersemangat jitu nak menyambut tahun baru cina agaknya kan. hihihi..

okeh, aku bawak ape??.. aku bawak mana yang sempat wat je lah.. yela nak urus anak lagi kan pagi2 buta.. aku bawak sandwich jer la.. tu jer yg sempat dan skejap jer nak buat pon. Daripada tak bawak langsung kan..

Yang bestnya ari ni pulak, hihihi, petang karang kan, aku nak kena bawak c Rayyan pi check up utk 6 bulan.. yaahooo… kira half day la aku ari nih.. boleh balik awal, takyah nak cuti.. Yezzzzz…

 

okeh la, aku nak menikmati ketenangan dulu… apa nak buat ek?…

lalallalalalalalalalala…..

01 February 2011

Mama Glam Store will open SOOOOONNNN...

Celoteh Aku MamaGlam at 3:15 PM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

 Halooo my dear Shopaholics!!

Soon, Store mama Glam will be open again! 
so, jangan lupa ya, check it out! There's a lot of stuff to grab!


Semua stuff sangat gorges utk shopaholic mamaG yang memang gorges dan sangat sangat murah! Diskaun baiiikkk punya! 

To all my follower, there will be a special gift kalau korang shop shop kat sini..
okeh, check it out, soon for 1st batch...


Pengumuman!!!!!!

Celoteh Aku MamaGlam at 2:27 PM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan
Pengumuman!!!!


Salam readers semua.. MamaG nak gtau nih, MAma GLam lil Store & Stories is UNDERCONSTRUCTION!!!
apa la agaknya yg nak di underconstruction kan tu kan.. ntah lah.. but, mamaG memang nak do sum10 bout my blog.. nothing much but will do sum10... Rasa buhsan la pulak... 

ni la masalah mamaG ni, cepat buhsan! buhsan sikit jer, ada lah nak diubah tuh.. well, just like others says, "people owez change!".. betul ker?.. watever la kan.. 


neway, nantikan la apa yg terbaru dari blog mamaG nanti.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea