Laman

01 August 2015

Sweetest than sweeter...

Celoteh Aku MamaGlam at 2:15 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

Yup betul tu... ntah kenapa kan. Tapi memang macam tu la feelnya bila kita kucup dahi orang tersayang atau dahi kita dikucup oleh orang tersayang. It feel like full of love and trust. Kan kan kan... ekceli macam takda perkataan sesuai nak gambarkan feeling tu la kononnya kan.

Even mamaG sendiri pun salu amalkan mencium dahi my 3 boys in da house tu setiap kali mamaG nak keluar pi kerja awal awal pagi tu. Ye la, mamaG kuar pi keja awal pagi sgt. Matahari pun xdan nak nek lagi mamaG dah kuar mengadap jalan raya. And all my boys in da house pun kadang masih lena di ulit mimpi indah lagi. Hihi.. ye la, nak kuar rumah kena la salam mr. Hubby dulu kan. Cium tangan cium pipi segala termasuklah cium dahi. Memang dah jadi amalan mamaG dan mr. Hubby. Cium tangan, cium pipi dan cium dahi. 

Tang cium dahi tu yang lebih sikit. Lama sikit nak ciumnya. Konon konon tengah mencurahkan rasa sayang la konon kan hahaha.. tapi honestly, memang mamaG suka bila kena cium dahi. Feel loved sangat. Rasa kepercayaan yang dibagi. Rasa macam alahaiiiiii hah gitu la. Hahaha.. melting la konon hahhaa.. tak pa tu salah satu nikmat juga tu yang Allah swt kurniakan untuk kita rasa kan. Nikmat untuk kita saling berkasih sayang. Mengeratkan lagi hubungan gitu lorr. Hihihi... biarpun anak berderet, menten berkasih sayang begitu. Menten romantik romantik. Menten gurau gurau manja. Menten pegang pegang tangan bila jalan jalan dengan anak anak. Menten buat surprise kiss secara spontan. Hihihi... hah kan bagus gitu kan. Feel loved je selalu kan.



Sempat membebel via Blogaway 😘
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea