Laman

14 October 2010

Mood has turn On.. Lets do this!

Celoteh Aku MamaGlam at 9:22 AM
Cerita ni: 
Salam semua,

Hahahaha, pagi ni mood mamaG dah turn On! Adoiyai, itu pun dah 4 hari baru nak On On kan, lambat tul nak panaskan enjin ek.. hihihi, yala kan, selepas dah updated semua info-info a.k.a. gosip-gosip ofis (ahaks!) diserap dengan jayanya...

Jadi sekarang ni mamaG ingat dah sampai masanya mamaG back to my track again. Kang kalau dibiarkan lelama kang, hah penyakit yang tiada obat itu makin merebak la pulak ke seluruh jiwa dan raga mamaG.. hah, sapa yang susah? mamaG jugak yang susah kan kan kan.. Nak tau penyakit ape? penyakit M-A-L-A-S!

So, gud luck to mamaG! Chaiyok! Chaiyok!

3 comments:

  1. betul tu..kalau dok lama rehat je..nak panaskan enjin memang malas.heheh..buzy ke?

    ReplyDelete
  2. salam nizam,.. tu la kan, lama sangat cuti, camni la jadiknya.. tapi semalam dah bereskna semua kerja... so, skang ni menganggur balik, hahaha.. tggu arahan bos seterusnya..

    ReplyDelete
  3. mama G, terus je masuk gear, gune auto! cepat skit, hahahha~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea