Laman

01 October 2010

Terlepas lagi acara febret!!... Jahat!

Celoteh Aku MamaGlam at 5:41 PM
Cerita ni: 
Salam readers,

Tension juga la mamaG ni bila ingat balik banyak betul event atau acara yang mamaG terlepas sejak mamaG mengandung dan selepas melahirkan baby.. adoiyai!.. jahat betul, especially kawan-kawan yang sukati jer buat mamaG jeles nih..

macam hari ni, 1hb okt 2010, hari ni sepatutnya mamaG dah start dah keja selepas cuti maternity 2 bulan, tetapi apakan daya, dapat penyakit sakit mata la pulak.. for sure la kena kuarantin kan sebab penyakit nih berjangkit kan kan kan.. pastu, nak ditambahkan lagi geram di jiwa tuh, kawan baik mamaG kat opis kata, di opis hari ni 1hb okt 2010 ni jg dorang tengah bergumbira sakan buat OPEN HOUSE utk opis.. waduh2.. ni acara tahunan febret mamaG nih..
Y?? Y??? Y??????

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea