Laman

26 October 2010

Maha Lembab betul!!!

Celoteh Aku MamaGlam at 2:12 PM
Cerita ni: 

Salam readers,

hari ni mamaG bercuti kerana demam dan migrain, jadiknya dok umah jer la kan, rehat-rehat gitu. Konon-kononnya boleh la melawat blog kawan-kawan kan, tapi ya Allah, memang bengan betul lah. ni yang mamaG geram ni, dia dah wat hal dah. Buat perabih duit mamaG jer bayar mahal-mahal, pakai yang paling laju gitu, tapi ya Allah, ye jugak MAHA LEMBAB! Ntah kenapa hari ni, dia lembab sangat. Line bz kut.

Tau tak apa yang lembabnya tuh? hah, apa lagi internet lar.. rasanya kawan-kawan lain pun hadapi masalah yang sama kut. sebab sorang kawan mamaG kat facebook pun tulis status dia pasal internet yang lembab nih.. Bikin panas jer, dah bertambah-tambah la pulak sakit kepala mamaG dibuatnya.. Takpa, sib baik mamaG ada application yang boleh mamaG taip entry, nanti-nanti baru la mamaG post kan ke dalam blog bila line dah ok.

 

3 comments:

  1. line lembab tu bukan ape,, dia suruh mama dok rehat betul2.. klay pening n migrain mane leh mentenet.. ape2 pun cepat2 sembuh... rajin2 makan ubat

    ReplyDelete
  2. demam Blog kot mamaG hehe... pepon semoga cepat sembut...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea