Laman

29 August 2013

Hallooo semua..

Celoteh Aku MamaGlam at 2:23 PM
Cerita ni: 
1 berbalas bebelan
Assalamualaikum,

wah wah wah, punya la malas si mamaG ni menghapdet blog kan. Bila last mamaG post entry ek? Oh ya, bulan Mei ari tu kan. Mak ai lama toh. Kemana la si mamaG tu kan. Bizi katanya, tak sempat hapdet kononnye. sabo je la ye.

Maaf ye para pembaca semua. mamaG ni memang sedang dilanda angin kemalasan utk menghapdet cerita terbaru. Bukan sebab apa pun, sebab tak sempat la kan. DOk sebuk dengan urusan harian kan (Alasan!!) Ekekeke..

Ok la utk entry kali ni, mamaG tadak cerita nak taip okeh. cuma nak bersapa-sapa jew ngan korang-korang semua okeh. Rindu ai tak? ala rindu la kat ai? hehehehe..

Hah tema blogp un dah tukar lain tau. best jew kan landing2 kat katil kan. Aman jew. Jgn pikir bukan2 pula ye, tema tu adalah apa yg mamaG sgt2 harapkan terjadi kat mamaG okeh. hahahaha.. boleh relax, santai2, baring2, bermalas-malasan gitu kan. huhuhu..

okeh la, mamaG masih lagi dalam mode malas nak hapdet blog, tapi rasanya macam dah nak start aktif blk tp korang tunggu je la. jgn jemu tau. singgah jew blog mamaG yg tak seberapa nih. Okeh.

Banyak cerita nak update ni ekekeke..
selamat semuanya ya..

assalamualaikum..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea