Laman

23 November 2014

Sama Tak? Sama Tak??

Celoteh Aku MamaGlam at 3:26 PM
Cerita ni: 
2 berbalas bebelan


Hihihi sama tak? Sama tak? Sikit la kut. Ni la adik bongsu mamaG. Adik yang rapat ngan mamaG. Kali jumpa memang bikin ribut. Dua orang tapi bila mulut dah stat bunyi, macam saploh orang. Hihhihi..

Kami banyak kebetulan yang sama. Minat dan sikap. Taste fashion nak sama, saiz kaki memang sama, perangai lagi la takyah kata memang sama sama sot dan gila gila. Memang berasuk la lau dah berjumpa. Selera makan pun sama. Dua dua memang kuat makan, pencinta makanan sedap katanya. Hihihi...

Skang dia dah ada baby gurl dah. Moga jadi ibu yang baik ya. Daaannn jangan penah berubah dan mengubah siapa dirimu biar ko dah ada anak 5 org wokay. Unlest, ko berubah dari yang baik jpd yang lebih baik, itu ai sokong. Hihhii.. stay young, stay healthy, stay gorjes n stay crazyfun sista, wokay. Muaxxx...

Konvokesyen Tamat Pra Sekolah Irfan

Celoteh Aku MamaGlam at 3:13 PM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan
12.11.2104 ari tu, ari konvo pra sekolah Irfan. Tahniah mybabyboo... moga berjaya dalam akademik ya. Bukan main eksaited lagi Irfan nak ke konvo. Paling awal bangun giu. Semangat nak ke dewan. Tak sesabar nak pakai jubah purple katanya. Hihihi..

Konvo dorang ni lagi meriah daripada konvo mamaG masa di uni dulu tu. Ni siap ada persembahan tarian tradisi lagi hah. Memang kiut gila la budak budak tecik menari. Rasa cam nak cubit cubit jak. Hihihihi... kagum mamaG hihhii.. neway, we had a great time dat day. Especially Irfan n his buddies.

Dah abis acara, Irfan minta belanja makan pizza hut la pulak. Hihihi.. pandai diaaa.. hihhii..

Watever happen pun, umi love u till d end of umi's life. Muaxxx...














Timbul Tenggelam Timbul Tenggelam Sokmooo..

Celoteh Aku MamaGlam at 2:59 PM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan
Assalamualaikum kamo kamoo semua. Lamanya tak hapdet blog ni kan. Lama menghilang. Gimana mamaG? Huhuhu.. ado je cumanya almalasi menghantui diri iney. Hohoho...

Jadi pa cerita? Baaaaanyaaaakkk sangat ceritanya. Cerita dekat setahun kot! Ku kumpul kumpul. Ku kumpul kumpul tapi belum tentu lagi dapat cerita kat dalam ni. Hohoho...

Wokay la yang terbaru dab paking baru la kan. MamaG tak sesabar nak balik kampung ni ngan anak anak yang bak tentera fisabilillah tuh hihihi. Since skang ni cuti skolah dah menstatkan dirinya. (Apa words aku guna ni? Mahap dewan bahasa dan pustako!) Hihihi... dah lama tak balik kampung. Eh lama tak lama jugak la. Last balik kampung raya aji ari tu. Tu kira lama ka tu? Hihihi.. hamtam la...

Ekceli untuk entry hari ni takda apa sangat nak cerita pown. Just nak menimbulkan cerita diriku je dalam blogku yang berhabuk ni. Nasib bek di alam maya blog ni. Lau blog ni di alam real. Konfem 3inch punya habuk dah ni blog mamaG ni. Hohoho... ampun blog ku yang kiut... haaha...

Wokay la tak idea dah ni nak merapu pasal apa ni. Nanti ai dapai idea nak cerita psl apa nnt ai taip entry lagi ek... till then, jumpa lagi ya.

Takr care kamoo kamoo semua. Jangan notti notti wokau. Muaxxx...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea