Laman

31 March 2012

::Lawak Sabahan:: Smartphone (SmartPun)

Celoteh Aku MamaGlam at 10:13 AM
Cerita ni: 
1 berbalas bebelan

Kelassss Ko Mama Glam!

Celoteh Aku MamaGlam at 8:57 AM
Cerita ni: 
1 berbalas bebelan

Wahahaha. Tercapai juga 1 misi 2012. Ari ni mamaG n the geng angkut, pi kelas buat roti sweet bun. Tau makan jer kan. Hah kali ni nak taulak mcm mn nak buat. Mak ai, eksaited okeh. Nnt mamaG citer lagi apa cerr okeh. Ni nak stat dah ni.




30 March 2012

::Lawak Sabahan:: Tulang vs Ulang

Celoteh Aku MamaGlam at 9:31 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan
Dadi dia memang seorang yang sangat penyabar okeh. Ni agak-agak bila la c anak ni perasan ayng c dadi suda pun bagi jawapan dari tadi la ya???.. Wahahahahaha... C anak mati-mati ingat c Dadi suruh dia ulang...

29 March 2012

::Lawak Sabahan:: U R My Pren...

Celoteh Aku MamaGlam at 9:33 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

28 March 2012

::Lawak Sabahan:: Punya Seram

Celoteh Aku MamaGlam at 9:40 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

27 March 2012

::Lawak Sabahan:: The What???

Celoteh Aku MamaGlam at 10:05 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

26 March 2012

::Lawak Sabahan:: Kana Tipu

Celoteh Aku MamaGlam at 9:47 AM
Cerita ni: 
1 berbalas bebelan

25 March 2012

::Lawak Sabahan:: Oh Shit!!

Celoteh Aku MamaGlam at 9:10 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

24 March 2012

::Lawak Sabahan:: Cicak Laa Paling Kuat Oh

Celoteh Aku MamaGlam at 9:50 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

23 March 2012

::Lawak Sabahan:: Ciken Poke

Celoteh Aku MamaGlam at 10:03 AM
Cerita ni: 
1 berbalas bebelan

22 March 2012

::Lawak Sabahan:: Pulang Awal

Celoteh Aku MamaGlam at 9:35 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

Ampunkan HambaMua Ya Allah...

Celoteh Aku MamaGlam at 8:36 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

Okeh, ni ari ke 4 mamaG buat puasa ganti yang tahun lepas punya. Hurm, seksa juga bila kena puasa sorang2 kat opis. Kawan2 opis baiiikk punya lupa siap ajak pi makan or tanya napa tak makan. Huhuhu... Takpa mamaG u can do it! Sila la bertabah hati (wah ada ka word ni kat kamus eh?). Ko harusss ingat puasa ko ada banyaaaaaak hari lagi. Motivate sket okeh!

Okeh, pagi ni mamaG terlambat sikit bangun. Jadi efeknya hampir terlambat bersahut dan terlambat sampai ke opis sbb terlambat nak bersiap n uruskan anak kat rumah...Moralnya, kalau jam alarm tu dah bunyi 2-3 kali, sila la bangun cepat. Jangan 2-3 dia bunyi, 2-3 kali juga la ko bertonggeng masih nak tido. Hahahaha... Kan dah telat! 

Tadi mamaG pi hantar Irfan kat Taska dia terus. Tak singgah opis lu mcm biasa. Yela kan dah alang2 lambat tu, terus jela anta Irfan kan, takya buat keja byk kali. Okehni ada insiden tak sengaja jadi masa kat Taska time mamaG masih berpuasa. Gara-gara nal mujuk Irfan sh makan coklat bulat mcm MnM tu, sekali mamaG terngap sebiji. Pastu bolehpula tu dengan muka selamba dan memang tak sedar diri tu puasa kata "mmm, sedap la Irfan coklat ni. Makan la. Pi makan ngan kawan ya." Irfan pula kata "eh sedap ke Umi? Okeh Irfan makan ngan kawan ya."

Hah, lepas baiiiik punya telan coklat tu, baru tersedar diri tu puasa hah. Istighfar mamaG banyak2 minta ampun kat Allah swt. Moga puasa mamaG masih lagi boleh diteruskan dan diterima. Enchik Asben kata, tak apa sbb memang betul2 lupa dan x sengaja. So, tak apa kalau teruskan. Insya Allah. MamaG teruskan jugapuasa ni. Diterima atau tidak, itu urusan Allah swt. Tapi mamaG yakin insya Allah diterima kerana Dia Maha Mengetahui.

Hahahaha, ngoook di pagi hari.

Wif luv from mamaGlam henpon via Blogaway

21 March 2012

::Lawak Sabahan:: Lucu Tampau Neh

Celoteh Aku MamaGlam at 9:26 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan
Ni bila cerita yang mo di share kan tu telampau lucu sampai dia pun x tahan dah. Bila mo cerita ja mesti nak ketawa dulu sebab teringat-ingat kelucuan cerita yang nak diceritakan. APalagi orang yang menunggu nak degnar cerita lucu tu pun sampai hilang sabar dah nak tunggu orang tu abis ketawa tapi ceritanya tak juga sampai2... MamaG selalu macam ni, last-last, tak sanggup nak cerita tak, sebab gelak sampai nangis2 n rasa mo berguling-guling dah... Mesti orang yang tengah tunggu nak dengar tu rasa macam nak cekik-cekik jew kita kan..

20 March 2012

::Lawak Sabahan:: Bikin Panas neh

Celoteh Aku MamaGlam at 3:49 PM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Nah Mengana, Paling Manang

Celoteh Aku MamaGlam at 10:18 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Kana Tipu Lagi

Celoteh Aku MamaGlam at 10:13 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: SAlah Guna Jarum

Celoteh Aku MamaGlam at 9:38 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Tarajun Sapat!!!

Celoteh Aku MamaGlam at 9:25 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Siput Apa Paling Laju?

Celoteh Aku MamaGlam at 9:23 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Bufday Kau Ka??

Celoteh Aku MamaGlam at 9:16 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Maggie Pojaan Hatiku

Celoteh Aku MamaGlam at 9:15 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Air Kerajaan, Satu!!!

Celoteh Aku MamaGlam at 9:13 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Yaiiii

Celoteh Aku MamaGlam at 9:12 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Zaman Sikul ~ True Story~

Celoteh Aku MamaGlam at 9:09 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan
Mesti ada juga time zaman skool dulu yang buat ni kan. Welll, except me la, ahaks!

::Lawak Sabahan:: C Ugou Tambirang Punya Tukang Tilik

Celoteh Aku MamaGlam at 9:07 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan

::Lawak Sabahan:: Kasi 3D

Celoteh Aku MamaGlam at 9:05 AM
Cerita ni: 
0 berbalas bebelan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea