Laman

21 October 2010

Kepada Perokok Tegar…

Celoteh Aku MamaGlam at 6:27 AM
Cerita ni: 

Don’t let diz happen to our next generation!

6 comments:

  1. Alhamdulillah my hubby dah lama benti merokok ni since kami couple lg...kene paksa kalo tak mereka ni x kan benti...lg 1 rokok ni mmg bahaya & bau nya pun busuk...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. betul tu..saya pun dalam proses nak stop smoking..busuk betul lah orang isap rokok ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. saya memang dari dulu x menghisap rokok.dapat juga save duit huhuhu

    ReplyDelete
  4. perokok pasif yang dapat kesan yang teruk dari perokok..pelik kan.

    ReplyDelete
  5. yang ni no komen... perokok tegar.. tapi hati tu ade gak nak berenti,, tapi tak tahu bile..

    ReplyDelete
  6. singgah2 nanti waktu balik opis..hehehe..
    tengok tak iklan TV jangan merokok baru?best jugak kan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea