Laman

12 November 2010

Set, Ready, Go!…

Celoteh Aku MamaGlam at 10:00 AM
Cerita ni: 

 

Salam semua, pagi ni mamaG tanak lah membebel panjang sangat macam entry yang lepas-lepas tu.. Ekceli tu jadik panjang bila terlebih eksaited la tuh… Nak kongsi kegembiraan gituu.. Okies, hari ni mamaG ada mission penting. Sangat penting, okies! huhuhu.. apalah yang penting sangat mission tu kan… Sebelum tuh, Memandangkan hari ni adalah hari Jumaat hari penuh keberkatan, marilah kita mulakan hari dengan Bissmillah dan penuh istikharah (mcm mn eja ni? tp mcm ni la bunyinya kan)…  Tambah pulak bersyukur la kita awal2 pagi lagi dilimpahkan hujan, rezeki bagi sesetengah orang diluar sana, insya Allah..

Okeh, ustajah, tukar cerita lain pulak.. okeh, jeng jeng jeng, mamaG ada satu mende nak kongsi ke-happy-an mamaG hari nih.. mamaG dah ada 1 newbie baru kat opis.. huhuhu.. nak tau pa?…  hah, tuu diaa my newbie! IMG0288ACawan kataku ku! huhu, semalam terserempat mende ni kat living cabin dari luar pintu lagi mamaG nampak trus hambik dan bayar! huhuhu, jangan mare hah…

IMG0289A

Pagi ni bawak pi keja, apa lagi bekfas guna newbie mamaG ni lar.. wah kembang kempis idung minum pakai cawan nih.. hepi tak terkira la katakan… hahaha..

 

Okeh, enuf pasal newbie mamaG yang kiut ni, mamaG tau korang jeles kan kan kan.. huhuhuu.. kalau nak, beli sendirik!. ahaks!

Oppss lupa pulak, pasal mission mamaG hari nih.. hah, memang mission ni mmang penting buat mamaG.. Nak tau apa dia?????? IMG0290A

Hah, ni la dia mission mamaG untuk hari ni, settlekan keja kat atas meja nuu.. sapa suruh, buat-buat malas lagi kan.. nah, hambik ko, melonggok. Barulah kelam kabut nak settle cepat..

Ekceli boleh ja nak settlekan minggu depan (adedeh, saje la tu nak tangguh!) tapi memandangkan mamG akan bercuti 1 minggu mulai esok sebab balik kampung halaman kat sandakan, sabah… So, it’s so not like me la kalau tinggal-tinggal keja bila nak pi cuti.. nanti takleh nak tido dengan tenang.. Dok pikir kerja kat meja tak settle lagi.. hurm jadiknya, utk hari ni mungkin ini saja entry membebel dari mamaG kut.. lain-lain kalau ada tu mesti acara C&P la tuh (macam tak biasa kan kan kan)..

 

Oeh lah, mamaG nak pi sambung wat keja.. kalau mamaG tak reply apa2 tuh, maknanyaaaa.. mamaG bz lar tuh tak sedar kan diri.. hahahaha… (terlebih khusyuk time bila dah stat wat keja)… Orang lalu pun tak perasan..

Insya Allah, kalau sempat, mamaG nak Blogwalk jugak…

Salam jumaat, Salam ceriaaa, salam salaman!..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea