Laman

08 November 2010

Batu Ajaib??…

Celoteh Aku MamaGlam at 4:26 PM
Cerita ni: 

 

Tadi dok borak-borak ngan kawan-kawan opis cerita pasal penyakit ekzima (lepas baru jer post entry psl ekzima tadi kat blog). Teringat kat kawan opis yang kira baru jugakla melahirkan anak dalam tahun ni cuma awal tahun kut kalau tak silap. Anak dia dijangkiti ekzima. Hati ibu mana la yang tak kesian dan luluh bila tengok bayi kita, kecik-kecik lagi dah kena jangkit penyakit kulit macam tuh, kira teruk la juga kena, tebal lak tuh.

Borak-borak tu, tiba-tiba kawan sorang ni, lelaki lar kira budak baru kat opis, cerita pasal satu produk nih, yang boleh ubat macam-macam penyakit. mamaG tau pasal produk tu sebab mamaG pon ade beli, huhuhu. Time-time tu jugak mamaG pi bukak laman web dia.

Korang pernah dengar tak, Quantum Excel? ala yang loketbulat yang diambil daripada Lahar gunung berapi?… hah, tula, berblog jer tau, bergosip jer tau, yang ni pun tak tau ker?.. huhuhu.. ekceli produk ni bagus tau.. bukan jer leh sembuhkan pelbagai penyakit tetapi banyak lagi khasiatnya yang sembunyi.

Okeh, mamaG C&P jap kelebihan produk nih ye…

Health Benefits:

  • Reduces inflammation
    Promotes unclamping of cells
    Enhances circulation
    Enhances immune and endocrine systems
    Has the ability to destroy viruses and bacteria
    Enhances cellular nutrition and detoxification
    Enhances cellular permeability
    Increases energy
    Helps to protect DNA from damage
    Helps to retard the ageing process
    Helps to fight cancer cells
    Strengthens the body’s bio-field preventing electro-magnetic waves from affecting one’s health

    Increases focus and concentration

 

Okeh, mamaG bagi link untuk tengok testimoni real kat Malaysia nih. Boleh tengok kat web Dr Mohd Fadil. Dia ni peneraju kat M’sia nih.  Tak pun, cuba pi lawat web Company Fussion Excel tuh.

Percaya atau tidak, terpulanglah… Tapi mamaG sendiri akui produk ni memang berkesan, cuma kita kena lah yakin dengan izin-Nya… Macam kat iklan TV tu, bukan ubat tetapi MUJARAB gituu…

mamaG hanya nak berkongsi benda baik jer dengan korang semua, tak salah kan.. Bukan dapat apa pun, kan, mamaG ni pun bukan ajen produk tu pun.. cuma sebab ia memang berkesan dengan mamaG, so mamaG pon kongsilah.

okies, balik ni mamaG nak pi carik loket tu nak bagi pinjam kawan opis mamaG yang anak dia kena ekzima tuh.. Sapa tau berkesan kan. kita ni cuma membantu dan berusaha setakat mana yang boleh.. Insya Allah…

 

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea