Laman

07 November 2010

R u Green enuf??

Celoteh Aku MamaGlam at 1:42 AM
Cerita ni: 

Hari ni mamaG buka blog (ceh, tgh malam baru dapat on9)… mamaG ternampak web digi pasal go green. mamaG pon pi laman web tu kan, waahh, memang greenish n yellowish habis web tu, mamaG suke sangat tengok. Sejuk gitu mata memandang, ahaks!

ok, mamaG bukan nak cerita pasal kaler digi yang memang sesuai sangat dgn digi tapi pasal apa yang ada di dalam web tuh.. huhuhuhu, macam-macam ada, macam astro gituu. All about going green things. Ada challenge section, Idea section, billing section dan macam-macam lagi lar.. Kita jugak leh add widget pasal going green ni.. rasanya digi ni memang komited sesangat ni nak sahut cabaran Kementerian Hijau (huhuhu, ntah apa nama penuh Kementerian hijau nih, tapi yang pasti ada hijau hijau la gitu)..

So, pada kawan-kawan semua jom going green wif digi kat sini.

digi go green

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea