Laman

03 November 2010

1st GA dari NUSHA

Celoteh Aku MamaGlam at 3:21 PM
Cerita ni: 

 

Hari ni masa blogwalking (sambil sedih-sedih, sob sob..) mamaG ternampak satu contest GA ni, macam menarik jer. Rasa nak join la pulak. Ekceli ni 1st time mamaG join contest-contest nih. Nak cuba la pulok! Sapa tau bertuah kan kan kan.. Pada kawan-kawan lain jom la join sekali, hadiah best jer..

Caranya senang jer nak join nih:

1) Kena jadik Follower NUSHA ni (syaratnya ‘WAJIB’ tau!) ~ mamaG Done!

2) Pastu, korang wat Entry psl GA ni tajuk dia “1ST GA DARI NUSHA” macam mamaG wat nih. Letak pic monyet tu dan link pada Nusha. ~ mamaG Done!

3) Letak pic monyet tu kat sidebar jugak dan link juga pada Nusha. ~ mamaG Done!

4) Dah settle, korang gtau Nusha dgn tinggalkan link Entry GA ni kat blog Nusha, nnt Nusha akan dtg jengah n nilai bagi markah semua segala bagai. ~ mamaG Done!

5) Eh eh tak abis lagi, pastu korang kene la tag sekurang-kurangnya 2 orang, kalau lebih lagi bagus! ~ mamaG Done!

my frens tag:

Nizam Omar

Norulhuda Sarbangi

Cik Dils

NaniAling

daknakaltomey

Toyolkiut

Masrom

Fazaien

 

ok yg tu jer dulu nak tag, kwn-kwn lain, nnt mamaG tag kan lagi, okies.

Hah kan senang jer syarat-syaratnyer. tarikh tutup GA ni 08 Nov 2010. Jangan sampai terlepas lak.. hadiah best=best gak. Nak tau apa dia? hah, jeng jeng jeng…..

.

.

.

.

.

.

.

1) Tpup rm30 dan special gift dr Nusha
2) Tpup rm10 dan special gift dr Nusha
5x special gift kpd yg bertuah!!


Hah, best kan, pasni boleh calling-calling.. jadik tunggu apa lg?.. Jom join GA contest nih..

 

 

 

 

 

 

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea