Laman

03 January 2016

Hello Weekend...

Celoteh Aku MamaGlam at 3:46 PM
Cerita ni: 

Ello weekend... ini weekend pertama dalam tahun baru ni sebelum kita memulakan rutin harian kita seperti tahun yang lepas kan kan kan.. kejap ja rasanya cuti yang kononnya pajlnjang tu kan. 2 minggu cuti rasa kejap je masa berlalu...

Ari ni just chillin menikmati ujung minggu dengan anak anak. Lagipun diri ini tak berapa nak sihat sebenarnya. Sakit kepala sedang menjengah diri iney... jadik layankan je la sikit sikit.

Sikit sikit? Boleh gitu kan... Hihihi ye la. Sakit ni kadang tak boleh nak layan sangat pown. So tugas sebagai suri rumah sepenuh masa di kala ujung minggu tetap juga dilaksanakan.. wah ayat skema hahaha... agak agak bingit kepala tu berenti jap kan...
Jap gi nak prepare minum petang lak.. enchek suami da nak balik dari kelas da ni.. dunno nak wat apa utk minum petang kali ni. Dun have any idea pun nak buat apa. Yang pastinya teh O suam kena ada....

Nak buat lempeng kentang ke? Cekodok udang ke? Kuih onde onde? Alaa onde onde tak da kelapa parut la pulak kan... adeh.. dah la sedap kalau makan time petang nak ujan ni kan... hurmmm nak masak apa lagi ya??...

Okeh la kengkawangku, sambung nanti k. Bagi iols pikir dulu nak masak apa ni hah.. huhuhu...

Have a wonderful weekend uols..



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea