Laman

11 January 2016

Truffle dan Jem...

Celoteh Aku MamaGlam at 6:24 PM
Cerita ni: 

Bila jem yang tak bergerak gerak, konfem konfem selain daripada mood swing sebab tension kejap kejap tekan brek kann kejap kejap tekan minyak... ingat minyak free ke apa? Hihihi... konfem konfem juga perut ko ikut menyanyi lagu kat radio kan... ehh, tak tau la korang tapi MamaG gtu ler peelnya pown... jem skit.. lapar, bosan skit.. lapar, penat skit.. lapar, stress je.. lapar, hepi jek..lapar.... hahaha even mamaG sendiri pun konfius ngn mood lapar mamaG ni.. hahaha...

Jadik, yang bestnya bila jem ala ala gtu tu, mamaG memang akan makan apa je makanan yang ada dalam kereta ni. As owez mamaG memang senantiasa ada makanan dalam kereta. Kopok kopok kepek kepek roti roti.... sapa yang penah naik keta mamaG pasti akan perasan ada 1 balang kaca duk seat belakang aca aca penumpang gitu kan... hah tu la bekal mamaG time jem.. sume jenis kepek kepek kopok kopok ke mamaG isi.. senantiasa di top up hahaha... bekalan tika driving katanya...

Ari ni mamaG ada beli truffle dr kawan opis mamaG. Support biz kawan katanya.. padahal memang hantu dessert pastry n kek pown kan... pantang nampam konfem terliur da hahaha... murah je dia jual sebekas tu rm2 jek... mamaG pown beli la 2. 1 utk mamaG 1 lagi untuk bos tecik rayyan.. dia pun sama macam mamaG seleranya... hubby dan irfan memang tak berapa nak jamah makanan ala ala gitu tu... so takda persaingan sengit disitu hokay hahaha... truffle itu milik kami berdua.. hihihi...

Tapi tu la juga bila time jem tak bergerak ni ada juga yang tak bestnya... tau apa?

Hah bila mana time jem tak bergerak ni la time ni jugak la pundi kencing ko penuh bagi signal nak pi melepaskan isi empangan tu... lagi sadis apabila ko da nampak da petrol station tu depan mata. Kurang 300m je pun jaraknya dengan kereta ko TETAPI ko tak leh nak gi sebabnya ko stuck dalam jem tak bergerak...

Jadi jadiknya ko rasa apa sedang terjadik dalam kereta tu demi menahan diri daripada menumpahkan isi empangan di pundi anda... hahahha... cer ko bayangkan cer cer... seksa dowh... hahahha... mamaG memang selalu sangat la kena... nak nak bila time hujan.. sejuk kot! Lagi la.. kejap kejap nak kencing kejap kejap nak kencing... hahahaha... tak sporting betul la pundi kencing ni kan...



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea