Laman

09 January 2016

Sahabat yang Baik

Celoteh Aku MamaGlam at 2:12 AM
Cerita ni: 

Terima kasih sahabat yang sudi terima baik buruk diri ini... sebab tu bila dengan sahabat bff ni, kita boleh je bagi nampak our worse day ever... nampak macam mana muka serabut kita... macam mana muka sedih kita. Muka hepi... muka takda perasaan.. muka aca aca bodoh... muka macam nak kena lempang.. segala macam jenis muka dia nampak dan da kenal sangat da... tak yah nak bagitau, dia da sedia maklum da. Kalau bukan tengok dari muka, hah cukup dengan mendengar suara kita.. dorang tau da kita ni sedang dalam keadaan apa...

Itu la sahabat yang betul betul memahami dan kenal sangat perangai kita. Peel kita... tenkiu sahabat...



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea