Laman

27 January 2016

Woah!!

Celoteh Aku MamaGlam at 9:49 PM
Cerita ni: 
Ni eksesais mulut ke apa ni??? Hahahaha
Eh eh selfie sendiri nampak!

Petang tadi rasa macam tak larat je nak join enchek hubby dan kids main badminton.. badan rasa tak sedap ja. Rasa macam panas kat dalam badan ja. So minta ijin kan enchek hubby nak balik dulu... jumpa kat umah je la kan... badan rasa rimas je.. tak sabar rasa nak balik rumah dan mandi lelama...

Yang si rayyan ni pula dah penat. So konon nak ikut mamaG balik sekali... katanya rayyan penat dan lapar, takmo da main badminton... haihhh layan je la...

Dalam kereta mamaG ada beli siap siap cendawan goreng dan kentang goreng cheezy... beli untuk dorang budak budak ni la kononnya.. dah memandangkan si rayyan dah lapar amat kan, dia sorang duk bantai makan kat seat belakang... nasib baiklah sempat remind kat dia tinggal skit untuk abang kan.. klu idok, huh konfem habis... konfem abang irfan tak merasa lerrr hihihi...

Tengok tu gambar orang lapar kat belakang tu.. bukan main hepi lagi dapat makan kan... pastu ntah time bila ntah masa mamaG drive tu dia gi ambik tepon mamaG pastu gi selfie sorang sorang kat belakang tu... hahahaha.. hadoii la.. napa DNA selfieku kuat sangat ni?!... hahahaha

Watever la, yang penting hepi kan... bujanganku penghibur hati... kawan bermain kawan bergaduh... itu la dia... hihihi.. umi love u rayyan!



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea