Laman

10 January 2016

Change

Celoteh Aku MamaGlam at 11:24 PM
Cerita ni: 

Kannn...

Kadang ada orang tak sedar keadaan macam tu kan... kadang kita ni kena juga berubah mengikut tempat dan juga orang sekeliling. Ada masanya kita boleh jadi diri sendiri, ada masanya kita terpaksa simpan kemas siapa diri kita sebenarnya. Semua tu demi kebaikan. Bukannya hipokrit... tapi untuk melindungi diri daripada sesetengah orang or situasi...

Ada juga kawan lama yang bertanya napa mamaG macam da lain skit. Katanya masih nampak ayu macam dulu yakni kononnya ayu tapi lasak, baik tapi sarcastic, loveable n crazy. Cuma skang ni ayu la jugak lagi.. lasak still menten... baik tapi level sarcastic lagi up... da kurang sweetness dalam lasak tu. Da macam lain. Payah nak kata katanya la. MamaG yang dorang kenal da tak macam dulu lagi.. lasak, sarcastic, crazy, direct outspoken tu menten tapi where's mamaG yang energetic, loveable, fun n full of passion n motivation.. sentiasa berfikiran positif dan open.. see things in different way.. ntah la... mungkin si mamaG yang dulu dah 'grown up' kot... ntah.. maybe.. just may be...

Kadang kita tak perasan pun kita terberubah sedikit demi sedikit kan... mungkin...

Okeh lupakan kisah si mamaG tu.. watever it is, mamaG still mamaG... just maybe more or less ja.. dun wori m still same person. I do crazy things sumtime.. whenever mamaG rasa nak buat or rasa nak release stress...

Psst... psstt... u know wat, dis few days, mamaG terfikir nak letak muka kat mesin fotokopi then copy my face!! Hahaha... baru terfikir nak buat, belum buat lagi la... korang rasa mamaG akan buat tak? Hihihi.. wait n see ek... just for fun kot!



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea