Laman

09 January 2016

Hanya untuk 3 Jam

Celoteh Aku MamaGlam at 10:17 PM
Cerita ni: 

Rindu itu sudah pasti...

throwback sibling day out... 1st time kuar bertiga konon nak pi pasar (memang tujuan asal) tapi duk parking tepi jeti sambil mkn eskrim dan bergosip bergurau bergila gila bernyanyi lagu di radio dan saling mengenang life masing masing sesama kami sebagai mak budak dan juga isteri orang... aktiviti paling jarang sekali kami dapat buat bersama... walaupun setakat duduk dalm kereta sahaja..

Lepas 3 jam melepak dalam kereta ketawa macam tak ingat dunia, lupa laki dan anak tunggu kat rumah nak makan hahahaha, baru la menginsafi diri dan balik ke rumah dan transform jadik isteri dan mak orang..

Hahaha.. rindu waktu ini... jadi diri sendiri untuk selama 3 jam... hihihi.. bunch of love to both of u...



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea