Laman

27 January 2016

4 Sebab???

Celoteh Aku MamaGlam at 10:07 PM
Cerita ni: 

Yeke????.... tak pa yang penting aku tak macam tu... eh!!

Hihihi...

Tapi kadang aku tak balas sebab aku tak tengok henpon pun walaupun tengah online. Mungkin tengah bizi buat keja tak perasan mesej masuk. Ditambah lagi henpon letak dalam laci... aku selalu kena tegur dek enchek hubby dan juga kawan kawan.. tanya pesal tak angkat phone?! Pesal tak balas mesej?! Dapat tak arahan kat wassap?! Mana henpon?! Hahaha

Habis tu kalau dah henpon letak dalam lavi, memang tak perasan la kan... sakit ati dok? Sori eh... aku kalau konsentret buat kije memang henpon letak tepi atau dalam laci, siap silent atau vibrate lagi. Sebab takmo ada gangguan..  memang konfem tak perasan.. mahapkan hamba pacar yang hina ini... huhuhu...

But watever it is, jangan fikir bukan bukan kalau aku tak reply.. uols semua penting dalam hidup aku iney... kalau boleh nak reply mesej korang sepantas si flash tu hah... klu boleh korang baru je tekan send, aku dah reply jawap da.. hah gituuu kan.. tapi memang takkk la kan sepantas gitu kan.. memang membohong ler kan hahaha... atleast aku jawap terus kalau aku terperasan mesej masuk hokay...

Dun keci keci ati naaa... me love uols okey, dat's the fact!



Sempat membebel via Blogaway 😘

1 comment:

  1. Iye la.....dah maci bz....mo buat cmna jgk kannnnnnn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea