Laman

04 January 2016

Allah swt lebih tahu

Celoteh Aku MamaGlam at 11:12 PM
Cerita ni: 

Sebab tu juga la kot aku da kurang selera nak share cerita kat blog sejak pindah ke labuan dulu tu.. so much story to share tapi sampai skang takda pun share crita suka duka masa d labuan... kalau tengok entry untuk tahun 2014 memang hampir hampir je tak ada... huhuhu.. ntah la...

Kadang kadang da buka da apps nak start buat entry, tapi sekerat jalan terus discard je la entry.. tak jadik nak post. Entah napa.... only Allah swt know kut...



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea