Laman

11 January 2016

Love to Love...

Celoteh Aku MamaGlam at 6:35 PM
Cerita ni: 

Weekend baru ni, mamaG buat sesi diy ngn kids.. bg kertas gunting gam tali kaler etc utk dorang fikir nak buat apa pun.... nanti dapat hadiah.. yaktu eskrim... saja ja la nak bagi semangat sambil asa bakat kreativiti kononnya kan.. padahal niat disebaliknya nak suh dorang fokus duk diam2 tak sepahkan rumah lagi. Letih dowh nak kemas... mamaG nak buat aktiviti sental menyental dapur dan tandas lagi hah... bek bagi dorang ni aktiviti berfaedah skit kan daripada duk main robot jek...

Lepas abis je keja mamaG, time duk rehat nak luruskan pinggang yang da bengkok tu sebab tertonggeng tonggeng sental lantai jamban kan, tetiba si rayyan datang bagitau... *umi, buka la rantai umi kat leher tu... pakai yang ni.. rayyan buat utk umi sayang... cantik tak? Ada yang untuk kat tangan... pakai tau.. cantik kan rayyan buat...mesti umi suka kan...*

Alahaiiii so sweet.... melting kejap mamaG tengok hahahaha... so kiut si rayyan ni buatkan umi dia rantai dan gelang... pandai la pula.. ni bagi set barang kemas diy lebih ni nak bodek lebih ke apa ni? Nak dapat eskrim lebih ke apa hahaha...

Takpa, yang penting effort dia nak buat kan.. mesti time dia buat tu dengan niat yang baik demi umi dia. Mesti dia hepi kalau umi dia suka kan... hihihi

Umi suka rayyan sayang... terima kasih sangat sangat... umi tak boleh lupa bila tengok muka rayyan nampak sangat puas dan hepi bila umi kata umi suka sangat rantai rayyan buat ni... makasi sayang... 😘😘



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea