Laman

23 January 2016

Weekend kami

Celoteh Aku MamaGlam at 7:21 PM
Cerita ni: 

Seperti biasa tiap kali weekend mesti akan bawa kids keluar time petang. Riadah kononnya. Memandangkan cuaca petang ni ujan la pula, terpaksa la melencong ke mcD tun hussien onn... kat sana ada playground. So boleh main palyground kan..

MamaG? Apa lagi, duk diam baca buku la... takkan nak join dorang pula main kat playground kan... hahaha



Sempat membebel via Blogaway 😘

2 comments:

  1. Hi..salam perkenalan.kan..budak2 memang seronok kalau dibawa berjalan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga @nurhidayu... budak2 bw ke mn2 pun mmg meriah lerr.. hihihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea