Laman

27 January 2016

Gigih tau...

Celoteh Aku MamaGlam at 9:38 PM
Cerita ni: 

Hah gigih la kan sampai awal kat sekolah irfan tunggu dia balik kan.. tak pasal pasal jadik orabg pertama melepak kat depan gate sekolah tunggu waktu balik kan.. padahal lagi sejam kot irfan balik sekolah kan.. hihihi.. tak pa la, sejam konfem tak rasa punya la bila da start baca novel ni...

Hari ni ambi irfan balik sekolah sebabnya enchek hubby dan rayyan dah selamat da main badminton kat court ngan kawan kawan opis enchek asben... so mamaG balik keja terus je la amik irfan since irfan balik sekolah kul 6.40pm kan.. lambat lagi tu... mamaG da ada tercongok kat sini sejak jam 5.40pm lagi ...

Kalau orang jenis mamaG yang kena tunggu gitu lama konfem kebosanan... hurmmm pasang lagu dan start baca buku je la.... ni pun macam mo hujan je ni... harap harap sempat la ambi irfan dulu sebelum hujan...

Ok la nak sambung baca buku eh... k bye!



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea