Laman

11 January 2016

Right person..

Celoteh Aku MamaGlam at 12:11 AM
Cerita ni: 



Yeah... sukatilah kalau time tu nak gelak besar macam ko rasa tempat tu kedap udara kan.. sukati ko la kalau ko nak duduk sambil bersila kat kerusi macam ko ada share kat tempat tu kan... sukati ko la kalau ko nak makan ala ala barbaric takyah nak kontrol macho macam la tempat tu second home ko kan... sukati ko la kan nak bercakap tak berlapik sangat sebab ko tau orang tu takkan amik hati tau niat murni ko tu walaupun sebenarnya kalau dengar dek org lain yg kaki sentap, konfem konfem packing barang blk kampung bawak diri... sentap katakannn... hihihi...

Sukati ko la kan bila ko nak luahkan segala isi buah fikiran ko yang da lama jadik pekasam dalam pala tu kan... asal terfikir je ko ckp.. asal terlintas jek ko expresikan... takyah fikir pun sama ada orang tu fikir ko ni pelik gamaknya kan.. hihihi..

Ekceli mamaG bersyukur bila Allah swt tu sediakan jodoh bertemu dengan orang orang macam ni.... the right person.. orang orang yang sentiasa menerima kita seadanya sebongoknya segila gilanya dan macam macam lagi se laaa... orang orang yang sentiasa ada bila kita perlukan dikala suka dan duka... orang orang yang sentiasa ada untuk membimbing, mengingatkan dan menasihatkan kita tanpa menilai kita negatif. Sebab orang orang ni bukan saja terima kita seadanya tapi juga memahami kita apa adanya... betul ka? Iya kan aja laaa...

Neway tenkiu the right person... sangat menghargai kehadiran kamu kamu dan kamu...



Sempat membebel via Blogaway 😘


2 comments:

  1. adakah diriku yg kau maksudkan???...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt bersyukur to have ahkak ku.. hihihi...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea