Laman

28 September 2010

Yeay! Akhirnya dapat jugak!

Celoteh Aku MamaGlam at 2:20 AM
Cerita ni: 
SAlam readers,

PAgi ni barulah mamaG dapat online, bukan apa, network tak berapa nak bagus la pulak.. asyik server down jer.. tension wa ni.. Petang tadi banyak kali jugak la mamaG cuba nak access intenet ni, tapi hampeh! Mungkin disebabkan raya dah nak abis, orang pun dah start keja, jadi network bz la kut...

MamaG bukan apa, rasa rindu pula nak berblog bila 2 hari tak online rasa sunyi la pula.. macam ada yang tak kena jer.. huhuhu, perasaan mamaG jer kut (mengada-ngada jer kan).

alamak, ekceli, mamaG wat entry untuk untuk berkongsi sedikit hepi mamaG ni kat korang semua.. walaupun tak seberapa dan tak sehebat korang dan blogger yang lain, tapi cukup bermakna buat blogger seperti mamaG yang baru jer berjinak-jinak dengan dunia blogger.. nak tau apa dia?.. huhuhu, hari ni, mamaG dapat 1 buffer earning daripada nuffnang.. tQ tQ tQ nuffnang..

mamaG dapat iklan AirAsia, hurm, baru jer semalam mamaG naik flight dia dari sandakan to kl.. thanks to AirAsia jugak.. hihihi...  macam tau tau jer nuffnang ni mamaG salu naik AA..

macam ni la agaknya kan blogger lain rasa masa 1st time dpt B.E. ni kan.. mesti korang pun hepi cam mamaG jugak kan.. tapi kan dah dapat B.E ni kan, apa nak wat ek???.. hah, ni yang mamaG musykil nih..

adoiyai, buat pening seja kan bila fikir pasal menda2 ni semua.. mmm, pa kata mamaG biar je la dan teruskan berblogging. .kan kan kan.. sesapa tau apa nak wat dengan BE yang ada tu, boleh tolong bagitau tak?.. mamaG baru balaja, kalu salah tolong la bagitau.. huhuhu..

3 comments:

  1. mama glam.dapat 1 B.E je ke? Apasal ada iklan B.E celcom ni?Dapat dua kot.
    Tak tahu nak buat mcm mana?senang je...tiap2 hari kena pastikan unik penggunjung tinggi.bila dah capai target yang syarikat pengiklan nak dalam masa sehari.Secara automatik iklan air asia tu akan hilang.Kira dapat full Unik penggunjung lah,Dapat Banyak duit dan bonos lagi..try ye..

    ReplyDelete
  2. @nizam:

    mamaG dpt 3 BE. Alhamdulillah.. tQ pd nizam jg. byk bg nasihat dan tunjuk ajar. kalau nak ari2 tgk trafik tu mcm xbarapa nk blh la tp insya Allah, mamaG cooba..

    kalau asyik pk psl BE jer pon, pening kepala jg kan.. xpa la, kita wat apa yg blogger spatutnya wat dan jgn wat apa yg x patot, rite..

    ReplyDelete
  3. Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

    - David

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea