Laman

24 September 2010

myred eye untuk trafik blogger???

Celoteh Aku MamaGlam at 3:48 AM
Cerita ni: 
hah, ni mamaG nak kongsi sikit pasal mende baru nih.. menda baik HARUSLAH dikongsi, betul tak murid-murid.. huhuhu... program ni di panggil MYRED EYE. kenapa nama dia macam tu, tu kena tanya pengasasnya la iaitu Encik Nizam.

apa yang mamaG tau, program ni direka khas untuk para blogger. besar sungguh hati encik nizam kita ni kan, siap tolong blogger macam mamaG ni yang masih baru dalam dunia blogging ni.. thanks!

tapi, program ni terhad kepada 100 orang SAHAJA.jadi, siapa cepat, dia dapat lar... wah, macam promosi jualan pulak ek.. ok la, korang cuba la memahami konsep program ni dan terpulang pada korang mahu cuba ke atau tidak.. nothing to lose pun..


Tujuan Utama
- mengajak blogger yang mempunyai pelbagai status trafik untuk meningkatkan lagi trafik.
-  Kepada sesiapa yang berminat
- jadi jutawan
- blogger yang benar-benar komited
 
Syarat Penyertaan 
- nama
- email
- url blog (satu url blog sahaja)
- sediakan ruangan Pages seperti ini 
- gunakan logo gambar kartun ini (http://1.bp.blogspot.com/_7QDzgkTboMc/TJTpiKvazdI/AAAAAAAAAQ8/radRpVxGrV0/s1600/25.bmp)
- sebagai tanda menyokong menyertai kumpulan ini letak (nama, email, url blog) Letak kat sini ye.
- Terhad untuk 100 peserta sahaja (Sape cepat dia kaya...kot...hehe)
- Tiada perlu mengarang post, cuma....itu rahsia. (Yg ne aku pun muskil...hehe.)

Ok, dh paham, tanye En Nizam Omar

2 comments:

  1. macam mana modus operandi die ni? susah sikit nak join benda-benda yang saya sendiri tak knowledge pasal benda ni. Kang nak tulis dalam blog jadik tatau pulak

    ReplyDelete
  2. kalau nak join tinggalkan nama, url blog di http://nizamullah.blogspot.com/p/myred-eye.html..

    buat ikut syarat diatas.. nnt kami follow up..

    modusnya kita akan explain selepas syarat dipenuhi.tiada paksaan, boleh tarik diri jika tidak berminat. tapi, alhamdulillah, selepas join ni, trafik naik sikit. ini adalah aktiviti berkumpulan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea