Laman

22 September 2010

Is value blog mamaG Glam enuff?..

Celoteh Aku MamaGlam at 12:43 AM
Cerita ni: 
halo my dear readers.. huhuhu, malam ni membebel lagi mamaG.. siang tadi mamaG bosan gila nih. daripada melayan bosan jadi mamaG ada la wat ronda2 blog blogger lain, saja utk tambah ilmu gitew... lepas tu, ada 1 blog ni, menarik perhatian mamaG utk baca entry dia.. 

ingatkan orang seja ada value, barang2 jak ada value, rupa-rupanya, blog pun ada value juga ya.. baru ku tauuuuu.. hihihi.. ini la bagusnya blogwalking ni kan.. macam2 info ada.. credit to ZYASH sebab wat entry pasal blog value... napa korang x caya ker blog kita ada value.. x caya, cuba korang nilai sendiri value blog korang di SINI.

mamaG pun utk isi masa bosan try la tgk value blog ni.. hasilnya... jeng jeng jeng....



 alahai, kesian kan... rendah jak nilai blog mamaG n rupanya... but ok la tu utk blogger yg br berjinak2 aktif nak berblogging.. yala, selama ni kan mmg jarang2 sgt update blog.. insya Allah, pasni aktif.. oleh itu, mamaG akan coba sedaya opaya utk naikan lg value blog ni.. huhuhu... tengok la nnt.. adoiyai, mmg bersemangat waja la ni kunu nih.. 


so, my dear blogger, bosan2 tu, xda keje nk wat, pa kata gatal2kan tangan anda mencuba, okies..

2 comments:

  1. sikit2 lama2 jadi bukit..hehe..

    p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)..neway kalau nak tag org dlm entri..tulis saja nama org tu..then link kn kt blog dia..pastu bg tahu saja org yg kita tag tu bahawa dia telah di tag oleh kita..harap dapat membantu..=)
    **HIT MY LATEST UPDATE HERE**

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea