Laman

22 September 2010

'Kemarungan" beransur pergi...

Celoteh Aku MamaGlam at 3:15 AM
Cerita ni: 
salam readers, 

sekarang ni mamaG amatlah hepi sedikit. bukan apa tadi mamaG p buka akaun nuffnang, dapat tau trafik mamaG naik dah. walau pun x banyak macam orang lain, tp syukur sangat sebab trafik dah naik lebih sikit daripada sebelum ni.. (huhuhu, xda la 'marung' ja tiap kali tengok analitik tu).. tambahan pula, mamaG dapat rating 3 bintang dari nuffnang. 


mamaG memang tengah berusaha untuk menaikkan lagi trafik dan rating blog ni dengan belajar daripada bloger lain.. more trafik = more earning.. hah, cakap pasal earning kan, sedey la pula.. bukan apa, setakat ni blog mamaG hanya dapat earning sedikit sangat. mungkin sebelum ni disebabkan mamaG jarang2 sangat update blog, so trafik pun kurang la kan.. 






harap-harap lepas trafik sentiasa la naik, tak pon maintain ja. so, mamaG memang perlukan support dari u all semua. Pesanan penaja, selalu selalulah masuk blog mamaG ni dan rajin2 la post-walk entry dalam blog mamaG nih.


it's not just about earning and traffic, but it's more about kepuasan berblogging... 


ok la, ini saja untuk kali ini.. jumpa lagi next entry, babai..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea