Laman

30 September 2010

REal People, Real Stories dari AirAsia..

Celoteh Aku MamaGlam at 4:43 PM
Cerita ni: 
SAlam readers,

hah, korang nak tak dapat tiket flight FREE??? Mesti korang nak kan, mamaG pon nak juga kalau ada peluang. so, kali ni mamaG nak kongsi 1 peraduan daripada Air Asia sdn bhd..  cuba tengok banner nih..

kalau tak nampak cuba klik pic tu, boleh terus p website contest dia..

senang jer contest nih.. caranya, Air Asia nak kita cerita pasal apa saja mengenai kita yang berkaitan juga dengan Air Asia... kenangan, pengalaman, impian dan macam-macam lagi.. hah, cuba la try.. kut-kut tersangkut korang jadik winner.. hah, boleh terbang kemana-mana korang suka daaaannnn,,... FREEE lagi.. 
ahaks! i likee...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea