Laman

24 September 2010

myred eye icon

Celoteh Aku MamaGlam at 2:17 PM
Cerita ni: 
ni myred ice icon yang mamaG pilih utk program myered eye tuh..

5 comments:

  1. ikon ni memang upload dari computer u ke?
    kalau ye xda masalah, tapi kalau guna link dari blog yang lain. Trafik anda akan problem.

    ReplyDelete
  2. ikon anda bukan dari computer anda.Cuba buat ikon tu upload dari computer anda sendiri.Jangan link kan pada mana2 blog.

    ReplyDelete
  3. untuk buka komen kat PAGES, sila rujuk blog saya ye. ni link dia

    http://nizamullah.blogspot.com/2010/09/how-to-make-pages-in-your-blog.html

    ReplyDelete
  4. kan dah letak ikon pn. anL Mama Glam.
    100penulis tak marah ke join myred eyes?
    saya dah xboleh ekses kat sana.macam buang saya je.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea