Laman

21 September 2010

begini la nasib...

Celoteh Aku MamaGlam at 3:21 AM
Cerita ni: 
Begini la kan nasib org yang tengah berpantang lepas bersalin.. sudah la x blh ke mana, x dpt lg tu tgk movies.. tp nasib baik aku ada adik bongsu yg perkenalkan aku 1 installer n search engine yg blh d/oad mcm2 movie... credit to my lil sista, ieda.. jasamu di kenang..  (nnt kakak belikan ko baju, okies)..

nak dijadikan cerita, ahad lepas, aku pown try la men-download movie Salt lakonan angelina jolie (my fev artis tu).. ya Allah, pecaya atau tidak tp mmg kenyataan, sampai skang blum abis download lg.. mmg MAHA LEMBAB betul la.. ini boleh mendatangkan kemarahan dan ketensionan nih.. huhuhuhu..  apa leh wat, tgk poster ja la.. hahaha.. 

waa, ayat menyedapkan hati sendiri tu kan.. pasni nk download movie lg.. nak surf kat TGV lu tgk movie apa terbaru...

2 comments:

  1. wah lamanya download guna apa ye

    ReplyDelete
  2. tiha, mamaG guna utorrent.com installer.. tp depends jg dgn downloader.. kadang ader yg lambat, ada jg yg cepat..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea