Laman

30 September 2010

Air Kencing MUjarab ubat SAkit Mata?????

Celoteh Aku MamaGlam at 4:31 PM
Cerita ni: 
Salam readers,

huhuhu, dah beberapa hari tidak update blog kan.. bukan mamG menghilangkan diri tetapi mamaG sedang sakit, not feeling weel omputih cakap, ahak!..  ni baru la ada kederat sikit nak taip entry..

ok, mesti korang tertanya-tanya tajuk entry mamaG kali ni kan?.. hah, mamaG pun sama juga sebenarnya.. tapi terdetik di hati mamaG yang molek ni nak kongsi cerita pasal ubat sakit mata yang orang kata amatlah mujarab...

AIR KENCING???? kenapa mesti air kencing?.. kenapa dengan ubat daripada klinik @ hospital? dah tidak mujarab lagi ker? ni maca dah terlebih traditional dah ni ubat ni.. mamaG sendiri juga tidak percaya TAPI ini lah hakikatnya.. nak tau kenapa mamaG kata macam tu?.. ini kerana, based on beberapa orang yang jadi testimonial pasal ubat air kencing nih.. REal person, real testimoni by hubby mamaG sendiri... terbayangkan air kencing tu diletakkan dalam mata sebagai ubat titis pun dah rasa geli dan kotor kan kan kan.. eiii... 

ok, menurut testimonial kawan-kawan hubby mamaG sendiri, dorang sendiri dulu pernah juga sakit mata sampai bengkak-bengkak nih.. sampai tahap dah tak boleh nak bukak mata dah.. dah banyak kali dah pegi hospital dan klinik tpai hampeh, mata still juga bengkak dan merah.. buat perabih duit jer... TAPI selepas diberikan nasihat oleh orang yang boleh dipercayai (mamaG sendiri tidak diberitahu siapa orang tu), dorangpun try la air kencing tu..

doran kata, paling bagus tadah air kencing yang awal-awal pagi bila kita bangun.. bangun jer, biasanya kita mesti nak kencing kan? hah air kencing yang time tu la.. ntah kenapa, tapi dorang kata itu la yang paling mujarab.. selepas 2 hari guna air kencing tu sebagai ubat, alhamdulillah, mata dorang kembali crah dan langsung tak bengkak-bengkak lagi.. 

nak percaya pun, takut tapi, buka sorang testimonial tu tapi 4 orang yang mengaku guna 'ubat' tuh dan sahkan mujarab.. apa-apa pun, terpulang pasa u all, nak percaya atau tidak tetapi itu la HAKIKATNYA... tak sangka bahan kumuhan yang kita buang hari-hari tu ada juga kegunaannya.. tapi dinashiatkan jangan la letak banyak-banyak, nanti bertambah teruk pula kan.. letak sikit jer..

ok la, readers, ni saja kut info yang mamaG nak kongsikan dengan korang.. info yang boleh dikatakan 'jijik' tapi mujarab.. hahahahaha.. babai..

p/s" mamaG tau, korang mesti ada banyak nak kata pasal isu ni kan, hah apa lagi komen la kat bawah tu.. kut-kut korang pun ada cerita yang sama atau pengalaman ka nak kongsi?.. 
 

2 comments:

  1. err....dulu mase kene sakit mate pun ade oghang suggest buat bende ni......tapi tak buat laaa...tak sanggop.....ade jugak yang suggest letak susu wife........tapi lastnya....ubat klinik jugak yang berhasil...

    ReplyDelete
  2. o yeke.. tula, ramai yg suh wat mcm tuh.. tp mmg xsanggup..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea