Laman

21 September 2010

Ku di Awan

Celoteh Aku MamaGlam at 2:38 AM
Cerita ni: 
       Salam readers, malam ni mamaG nak kongsi skit pasal view kat awanan.. hahahaha, musti u ols pelik kan.. di awanan??.. hurm, apa lagi tgk la pics yg mamaG sempat amik ketika berada di dalam kapal terbang MAS time nak balik ke Sandakan, my kampung. time ni balik dgn bby Rayyan, balik utk berpantang selepas bersalin...

ini view b4 landing d epot sandakan.. nampak tu sungai tu.. ntah sungai apa tu namanya..
time ni abg pilot tu kata dah masuk ruang udara sabah dah..
yang ni, abg pilot tu kata tgh lalu ruang udara laut china selatan...
hah, kata bawah ni lauuuuutttt jer mamaG nampak.. subhanallah!
Laut China Selatan...

hah, amacam cantik kan pemandangan kat awanan tuh.. mamaG amik pic ni xtau la boleh ke tak.. akak pramugari tu relax jer tgk mamaG amik pic kat tingkap.. (boleh la kut tuh, asalkan jgn time nk terbang n mendarat jer.. takut kacau sistem).. 

well, readers next time kalau ada peluang naik kapal terbang travel ke mn2 jgn lupa amik pic from up above... mmg amazing pic u'll have.. hihihihi... yela, slalu bl naik flight mesti tido punya la.. lg2 bila blk sandakan, hah 2 jam 45 minit.. kalau u ols pun mesti tido punya kan.. 


ok la readers, mamaG rasa ini ja utk kali ni yg mamaG boleh kongsikan.. pic yg banyak2 tu cukup menceritakan nda menggambarkan pengalaman amik pic tu dan keindahan alam awanan yg kita xpenah terfikir  dan terbayang keindahannya, kan kan kan.. hihihi..


okies, babai..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea