Laman

22 September 2010

Hari Raya wif Luv - U & me

Celoteh Aku MamaGlam at 11:21 AM
Cerita ni: 
huhuhu, entry minggu ni mmg lebih byk mamaG masukkan gambar.. kira minggu ni mamaG kurang nak membebel byk2 kat post entry.. main taruk gamba jer, gamba pon blh bercerita dan menceritakan jg kan..

so, tajuk entry kali ni " hari raya wif luv" actually psl mamaG dan hubby terchenta.. sedih jg la sket, coz raya kali ni mamaG xbrapa nak photolergic la.. bkn pa, susah nak bgerak byk coz bby kene sentiasa melekat jer.. rasa macam xde semangat raya kat dalam jiwa mamaG ni kalau xda amik pic byk2 (hahaha, kira amik gamba tu mcm supplement la, ahaks!) memang begini la nasib orang yang cuti berpantang selepas bersalin...  :(

so, lets see apa yg wif luv d hari raya nih...


amacam, manjakan? ahaks! minta puji tak sedar diri betul la kan mamaG nih.. huhuhu.. weh, bukan senang tau nak amik gambar berdua dengan hero kesayangan aku nih.. almaklumlah, bak kata hubby ku ini, " i pemalu orangnya" .. hahaha, pemalu la sangat sayang oii.. mana taknya, dia mana ada kamera, di situ ada mamaG, ahaks... alahai, Ya Allah, only Allah swt know how much i luv u..

2 comments:

  1. letak gmbr nie mnx kebenaran hubby x..haha...nnt xpasal2 kene mrh..huhu....

    p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)..sebenarnya entri tu dh lme..xtau la ad yang aktif kn ke tak..lau kita dah tag org tu dlm blog kita..kita bg tau die kat blog die..kita komen la mana2 entri dia dan bagi tahu yang dia dah kena tag dengan kita..jgn lupa letak kan sekali link entri kita yang kita tag dia..harap2 faham la ye..ayat tunggang langgang..hehe..
    **HIT MY LATEST UPDATE HERE**

    ReplyDelete
  2. salam faiz, thanks 4 d tips.. rasanya faham kut..

    psl izin hubby tu, b4 i stat blogging dulu, mamaG dah explain kat dia y mamaG nak berblogging n dah minta izin siap2 yg mamaG mungkin akan publish our personal pic to public.. alhamdulillah, dpt green light.. huhuhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea