Laman

23 September 2010

Kasut oh kasut!... macam mana nak buat?..

Celoteh Aku MamaGlam at 3:08 PM
Cerita ni: 
salam readers,

hari ni sambil blogging, mamaG tengah amik mood nak jahit manik kat kasut flat yang my lil sista ida belikan.. kasut ni best jer, lembut, selesa bila pakai.. kasut ni plain jer, tu yang terfikir nak tampal/jahit manik ker labuci..

design manik tu dah terfikir dah nak yang macam mana, arap2 ia secantik yang mamaG bayangkan...kalau tidak?.... kat stor jer la jawapnya kasut tuh.. huhuhuhu....

 semalam nak stat jahit dah manik tuh tp jatuh sakit mata la pula.. tak jadi la.. ilang mood dan konsentrasi.. hihihi (manja la pula)... tak apa, nanti kan kesudahan kasut itam ni on my next entry, okies.. nnt korang boleh la komen, cantik ke tidak.. kalau nak bg cadangan, xleh dah time tu kan, sebab dah siap jahit.. tp kalau sekarang ni korang ada cadangan apa-apa pasal kasut tu, boleh la komen kat bawah entry ni okies... amat la dihargaiiii...

ok, jumpa lagi next time.. babai...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea