Laman

31 January 2012

Irfan The Green Warrior

Celoteh Aku MamaGlam at 4:59 PM
Cerita ni: 
Wargh sejuk gila pagi ni. Subuh subuh alam lagi dah lebat ujan kat rumah. Dah la pagi ni hampir-hampir la juga lewat sampai opis kan. Yela time-time ujan macam ni la lagi melambatkan sebabnya jem kat mana-mana. Aiyok. Tapi syukurlah mamaG sempat jugak la sampai opis tepat waktu.

Ni bukan nak ngarut pagi-pagi pasal ujan ke jem. Tapi nak cerita pasal Irfan ni hah. Pagi ni macam biasalah dia ikut mamaG pi opis pastu baru mamaG anta ke taska dia. Tau apa dia cakap pagi ni? "Umi cepatla amik gambar Irfan. Cepatlah." Sambil menyambil posing ngan jaket ijo dia. MamaG amik la henpon kan. Tengok dia dah ready posing dah. Hamboi anak sapa la ni kan. Malu mamaG. Huhuhu.

Yang tak tahan tu sekali terkantoi dengan timbalan boss besar la pulak time tengah syok2 posing. Huhuhu. Maluuuunyaaa iiiii. Tapi boleh wat bongek lagi tu. Teruskan berphotoshoot gitu kan. Hahaha...










Wah, Uminya pun ikut join sekali hah...





"Amacam, ok tak posing i tadi?"...


0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea