Laman

18 January 2012

Sungguh Puitis la si Zahiril nih..

Celoteh Aku MamaGlam at 3:01 PM
Cerita ni: 
Okeh, tadi kejap baru jer surf-surf internet. Sesaja lar. Lepas habis buat keja (ekceli tak abis pun, ekeke).. Sekalinya terjumpa blog pelakon Zahiril Adzim. Ala yang belakong dalam Kami The Movie, Khurafat The Series, Tolong Awekku Pontianak, etc lagi lah. Not bad juga blog dia tuh.

Penulisan dia puitis jer, simple jer tapi puitis gitu bagi mamaG. Sampaikan tak tahu nak komen apa pasal blog dia tuh. Korang tengok la sendiri blog Zahiril Adzim tuh. MamaG tadakla minat kat Zahiril ni tp suka la tengok lakonan drama or filem dia, sempoi jer.

Okeh, adiois, assalamualaikum..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea