Laman

12 January 2012

YEzzzaaa.

Celoteh Aku MamaGlam at 3:09 PM
Cerita ni: 
Yesss! Yess!!! Akhirnya dah boleh online jugek. Ya Allah, 2-3 ari ni komputer kat opis ni tak boleh nak online, tak boleh nak access internet, rasa suram jer dunia opisku.. uhuhuhuhu.. Mengada-ngada jer ko la mamaG! 

Tapi memang betul la, hepi dan rasa ceria dunia opisku bila dah dapat online balik komputer nih. Korang tak tau, 2-3 hari komputer mamaG kat opis takleh nak access internet, hurmm selesai keja mamaG kat tray. Memang cemerlang la ni orang kata nih kan. Kira mamaG rajin sesangat la daripada biasa gitu kan.. Tapi dalam menyetelkan keja la. Tu pun sebab takleh nak access internet. 

Coba kalau boleh access internet, hurm, memang sangguplah buat 2-3 keja satu masa kan. Kira menyambil-nyambil gitu kan.. Aduiyai, apa nak jadik ko ni mamaG oi.. ihihihi,.... Tapi apa-apapun, alhamdulillah dan terima kasih yer Bhgn TM sebab betulkan line tenet komputer saya.. Insya Allah, saya tak nakal-nakal jari lagi nak install apa2, tak gedik-gediks lagi nak mendownload muvie ker katun online. huhuhuhu... 


Okeh, lepasni insya Allah nak aktif balik buat entry. dan blogwalk.. Aktiviti 2011 yang dah lama aku tak menyempat nak buat. huhuhuu..



0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea