Laman

11 January 2012

Sesaja Rayyan

Celoteh Aku MamaGlam at 4:38 PM
Cerita ni: 
Ni pic rayyan, sesaja amik. Time ni adik Rayyan nangis sebab gaduh ngan abg Irfan. So satu jalan nak pujuk adik Rayyan ialah dengan perkara yg Rayyan paling suka. Apa lagi, amik gambar la. Jom tengok gambar Rayyan time lepas mengamuk ngan abang Irfan.
Dah abis amik gambar, mood Rayyan back to normal dah. Hepi jer. Senang hati Umi tengok adik dah ceria balik. Tapi kejap jer, lepas tu pi kacau abang Irfan lagi. Hah pastu konfom la tu nanges tu sebab abang Irfan marah adik Rayyan.












Posted from mamaGlam henpon via blogger.

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea