Laman

05 September 2012

WElcome my Lil Niece - Naufal Al-Qawwiy

Celoteh Aku MamaGlam at 2:33 PM
Cerita ni: 
 10 Ogos 2012 ari tu, lahir la seorang baby yang chomel omel. Namanya Naufal Al-Qawwiy. Berat 3.6kg. Tahniah, sis.. Jadi mommy suda kau.. Nak tau, Naufal ni muka sebijik macam anik mamaG masa baby dulu.. sangat-sangat sebiji.. macam kene photostat jew. hahaha..

So hepi dan so blessed bila dapat anak buah. Maknanya mamaG dah bergelar 'Mak Long'.. hahaha..

Irfan pula mamaG tengok sangat suka dan sayang budak kecik. kejap-kejap nak cium, nak peluk, nak syg2.. Tapi, yang si Yb Rayyan pulak,.. merbahaya.. kami yang ada di rumah terpaksa jadi bodyguard baby Naufal.. Kalau tak, abis la kene smack down si Naufal ni.. Tu tandanya si YB ni cemburu la tu.. mamaG dukung kejap pon dia dah mengada-ngada, nak nangis la, nak dukung jugak la, marah2 la.. Sabar jela..

Ni pun, time ni pun, tengah dukung baby Naufal pun, dia buat macam-macam aksi.. tak kasi mamaG dukung baby lain.. dia pun nak jugak.. Time tu la kononnya dia nak susu badan kan.. lucu betul la si YB ni.. Ada sekali tu, si Yb senyap-senyap jew pi balik mainan kapal terbang yang kecil tu kat naufal.. KEsian naufal, sakit dahi dia.. kene sikit.. Sori ya sayang, ada orang cemburu.. Orang cemburu memang gtu.. hahaha..


 Sayang Adik Naufal...

 Waaa, si YB tetiba nak syg baby Naufal..







 Tengoklah, ragam orang cemburu yang kat belakang nih...


0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea