Laman

30 September 2012

Alkisah Raya 2012: Raya ke-3 1 Big Family Photoshoot Session @ Studio

Celoteh Aku MamaGlam at 9:30 AM
Cerita ni: 

Tahun ni semua pakat-pakat nak amik gambar ramai-ramai dalam satu studio. Pakai baju yang sama masa raya pertama ari tuh.. Wah, sangat teruja time tu.. Kedai sutdio gambar tu penuh dgn kami jew semua.. Yang lain duk melpak diluar sebabnya panas dan sesak sangat kat dalam ni.. Nak tunggu turn bergambar famili masing-masing dan juga semua skali. Bayangkan, start dari jam 5pm temujanji amik gambar, dekat jam 8 baru selesai bergambar.. Abis-abis je bergambar memang lapar gila.. hahaha..



tuan punya studio tengah arrange kan keduduka kami.. hampir-hampir tak muat tapi coba juga dimuatkan sampai muat.. hahaha

Dah macam nak nasyid dah mamaG tengok.. hahaha




DD dan Umi mamaG

32tahun bersama... Alhamdulillah..




Lil sis wif her fiance

hah ni yang mamaG pelik mak mamaG ni, si Beno ni a.k.a tunang adik mamaG belum rasmi dan registered lagi jadi ahli kuarga tapi mak mamaG insist juga nak suh si Beno ni datang juga semata-mata utk photoshoot ni.. Sayang betul mak mamaG kat dia ni.. Tapi dia mmg best pun, klu jumpa mamaG memang ada ja la kami ni.. apa-apapun pre-welcome to my future in law, okeh..

parent wif my bro... (orang yang paling susah nak amik gambar sama-sama.)



ahhh, so in lurve..


bersambung lagiiii

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea