Laman

20 September 2012

Tandas Oh Tandas..

Celoteh Aku MamaGlam at 4:53 PM
Cerita ni: 
Perkara yang paling mamaG takutkan bila pergi or masuk tandas awam di mana-mana hotel ialah jalan ke tandas yang sunyi jew, jauh dr pandangan awam daannn tands yang memang nampak spooky ja bila masuk..

MamaG akan make sure ade orang lain ke tak dalam tandas or luar tandas. Yela zaman skang ni zaman ngeri bagi wanita. MamaG paling takut kalau ada perogol bersiri ker, pembunuh ker atau nak merompak n watsoever la.

Kadang tu bila masuk jew tandas, mesti terbayang2 kemungkinan2 yg jadi. So, mamaG akan cepat buat 'biz' mamaG then keluar cpt. We never know apa yg akan terjadi kan.

Kadang rasa macam phobia pon ade. Tapi pelik, phobia kan kalau kita penah lalui kan. Ni mamaG jd mcm phobia bila dan berhati-hati bdasarkan pengalaman org or kes2 d surat khabar yg mamaG tau.

Kadang tu ada jg kwn yg tegur, pesal kejap je mamaG kencing or buat big biz dlm tandas. 5 minit pn x sampai. Dah terbiasa dgn keberhati-hatian tu.

Boleh ker mamaG rasa macam tu? Patutke mamaG pikir macam tu? Tak salah kut mamaG fikir or btindak macam tu kut.

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea