Laman

26 September 2012

Oh My Lipstik!

Celoteh Aku MamaGlam at 4:07 PM
Cerita ni: 

Ok, mamaG suka gila dengan warna lipstik yg baru beli tadi. So natural look dan nampak bibir macam buttered jew. Huhuhu saya suka, saya suka... Ok lipstik ni mamaG beli kat watson jew. Ada promo lak tu 10%, lagiiiii saya suka saya suka. Hahahaha... MamaG beli lipstik ni brand Silkygirl, kod 02 Innocent pink nama dia. Lipgloss pula mamaG pakai brand elianto kod 01 Shea butter.

So, apa lagi korang, give it a try la. Xrugi pon. Lipstik Silkygirl tu lepas diskaun baru RM15, harga asal dlm RM16.90. Haaa banyak tu beza tu... Pi beli cepat, kalau nak bibir yang buttered look macam i... Hohoho..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea