Laman

27 September 2012

Sepetang wif Kids di The Lake, Bdr. Tun Hussien Onn, Cheras.

Celoteh Aku MamaGlam at 6:51 PM
Cerita ni: 

Tadi enchek asben tepon suh balik awal, kononnya nak ajak budak2 pi taman kat The Lake. Bagi makan ikan kat tasik n bg budak2 tu lepas bebas main kat play ground.

Kitorang salu g sini sebab tempat ni best. Pusat riadah la. Playground pun ok. Ada tempat jogging, open gym dan luas. Kalau korang tau kat mana Kaffu bdr tun hussien onn, hah kat belakang kaffu jew. Memang rasa damai jew bila pi sini.

Lagi satu sebab nak pi taman ni pu sebabnya si Rayyan tu hari2 tnya bila nk pi taman. Pengasuh pun ada bagi tau, hari hari si Rayyan tanya, "maakkk, ummii ner? Nak gi aman laa. Ambat a ummiii..." hari hari dok tanya soklan yg sama kat pengasuh. Hahaha sabar jela ngan anak bujang aku sorang ni...

Orang paling gembira ialah YB Rayyan. Hahaha...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea