Laman

28 September 2012

Alkisah Raya 2012: Raya Ke-2 (Suka-sukati)..

Celoteh Aku MamaGlam at 11:00 AM
Cerita ni: 

Raya kedua mamaG dah ada kat rumah mak mentua mamaG di bandar Sandakan. Seperti kebiasaan dan juga tahun-tahun sebelumnya, keluarga sebelah hubby akan buat open house. So, mamaG n hubby jadi part of tuan rumah juga la kan time tuh.. Bila beraya di sebelah kuarga hubby, tiada apa yang meriah sangat pun, raya seperti biasa saja, taklah terasa sangat meriah raya tuh.. Dan tak lah semeriah dan sekecoh kaluarga sebelah mamaG.. Dan lagi pun sebelah hubby ni, dorang takda apa-apa tradisi atau aktiviti keluarga tiap-tiap tahun pun untuk sama-sama berkumpul dan bergumbira selain daripada open house dan juga berhari raya..  Jadi raya tahun ni, memang tak ade apa-apa yang dapat di kongsikan pengalaman raya mamaG di keluarga sebelah hubby.. Yang ada hanyalah, gambar-gambar photolergik dan photogediks jew la.. hahahaha.. 


Rayyan.. Picture taken by Irfan (Pandai betul dia snap)..

Yang ni also taken by Irfan.. habis potong separuh muka macik bongsu dia.. hahaha

sis Ieda wif mak - picture taken by adik sendiri.. (Pantang ku suruh pegang hpku, habis penuh gambar dia saja..)




mamaG and Mak yang gorjes..




Nah kann, abislah penuh ngan mukanya seja.. hahaha


Me and Hubby

alolololo... jangan jelesss...

Dis is 1st time mamaG beli baju ala jubah gini yang glamer ni.. Santek tak?.. combinasi biru dan pink yang soft.

Ada gaya model tak?.. Tadak sapa ka nak sign aku jadik model?.. Anyone? No one?.. hahaha (Perasana la haiii!)








0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea