Laman

27 September 2012

Projek Hujung Minggu

Celoteh Aku MamaGlam at 6:55 PM
Cerita ni: 

Memandangkan cuti selama 3 hari ni xjadik nak bercuti seperti yang dirancang, mamaG n hubby set satu projek ujung minggu. Hah, tau per? Cuci, kemas dan hias rumah. Hohoho... Lokasinya, ruang tamu, bilik laundry, dapur dan bilik anak bujang mamaG.

Itu Muhammad Irfan Arsyad a.k.a Irfan, suda berumur 4 tahun, jadinya dah kena tidur bilik sendiri. Kena biasakan. Dulu penah juga biasakan dia tidur bilik sendiri time adiknya belum lahir lg. Bk mai syok dia, berani pula tu tidur sendiri. Tak silap mamaG time tu dia umur dalam 2 tahun kut. Tapiiii kejap je la pun dalam 2-3 minggu je gitu. Pastu dok sebok tidur ngan mamaG n hubby walaupn tak setilam. (kacau daun jew)... Hihihihi...

Lepastu deko pula picture wall yg mamaG panggil 'wall of fame'... Guna satu ruang dinding khas utk gantung frame gambar sahaja. Waaa saya suka saya sukaaa.. Tapi xhabis gantung semua lagi. Gambar pun byk la yg belum masuk dlm frame. Gantung frame je dulu..

Sekarang ni memang mood mendeko jew. Idea tengah mariiii. Hihihi

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea