Laman

23 November 2013

SomeOne Like It - Tribute to my BFF

Celoteh Aku MamaGlam at 12:49 AM
Cerita ni: 
Bila mamaG baca quote ni buat mamaG rindu gila ngam member member lama mamaG di ofis lama.

Especially cik Lia anak pak deghris yg dah terbang ke London yg salu jd teman plg setia time suka duka sakit ati marah geram lucu geli hati. Teman shopping, teman pangkah shopping, teman gelakkan mamaG bila mamaG salu jatuh kat tangga kecil d Intan KL (maigad bl teringat insiden tu still masih blh gelak geli hati la Lia oi, lucu sgt ke aku jatuh time tu?) Then keep on jatuh jew la kt Intan KL tu. Xpaham tul. Lg xpaham cik lia ni gelak guling2 dulu sampai tak cukup napas baru la nak tolong kwn baik dia ni kan yg sedang tgamam blur mcm mn blh tersujud tetiba d lantai kan. Bongek.

Cik lia juga la yg gelakkan kwn baik dia ni bila kwn baik dia ni tertinggal sbelah kasut kat parking shopping mall sebelah lg kat dlm kereta. Hah kat opis br nk perasan diri dah jadik macam cinderella tertinggal kasut sbelah. Wah tp best jg ada alasan nk beli kasut baru. Ekekeke..

Cik lia juga la yg selalu ada di kala kwn baik dia ni not in a good mood tengah imagine buat skrip mcm mn nk bunuh si polan ngn si polan yg kin panas ari2 kan. Ekceli wat about our relation i like the most is, we never talk back other bad or weakness. Never bother other people. We happy being our self yg xcampur grup2 gosip n tipikal negatif ladies grup. U owez b there one on one, by phone by chat by sms the be my good listener. N never fail to cheer each other. Even when someone backstabing me that i cant take it.

We owez shared same thought, u owez know wat m about to think to do to say. Wat a chemistry. Come to think about it, we are 2 person wif a very very the very different personality n attitude. U tought me to be mo slow at my pace n calm in veryway. N i tought u how to deal wif worst attitude, how to be friendly that i think u will need it the most. U are to shy n less courage to face the world out there. But still i admire ur personality. Dats y we can be dis very closed. We fill each other weakness. And m grateful to have u as my bff.

dan kak halina my sis yg mamaG anggap mcm kakak sendiri since mamaG ni anak sulung kan, so m sooooo grateful to have u as my sis. We owez shared knowledge.
I know dat u owez need me n i owez be there whenever u need me. But u shud know that u are more dependable and strong than u ever know.

But please do open ur heart n arm to cherish the world. And please jangan malas malas to explore n learn something new. Bcoz org yg rajin tu dah pindah ke labuan ya. So do u cik Lia. M owez proud of u darl.

Thank u for all ur support and owez borrow a shoulder to lean on. Rely on. Thanks n love u darl a bunch.

I heart u both.





0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea