Laman

23 November 2013

Ladies on d moves

Celoteh Aku MamaGlam at 2:06 AM
Cerita ni: 
Ya kalau bab bergambar memang genetik kami ni automatik jadi terposing gtu. Asal on ja kamera, trus berposing tu. Asal berposing ja, kamera on la tu. Hahaha...

As per mamaG penah janji dulu untuk tebus balik cerita mamaG menghilang x hapdet blog kan. Nah pelan2 ya. One by one two by two three by three mamaG ceritakan ya. Lau ada gambar tu ada lah. Lau xda gmbar tu, sila bersabar la melayan cerita merapu kepunden i ya.

Okeh ni mo crita ni. Ni pic all ladies in dah house outing kunu di Sandakan Golf club masa raya tahun ni. Kami xla main golf pula kan, nnt tu kayu club terbang bola masih lg d rumput. Kin malu nnt. Hahaa.. Ayah mamaG bw enchek asben p main golf. Kami the ladies ni apa lg pi buat onar la d komuniti club tu.

My mum wif my sis yg no.3 bw anak p mandi pool. Including my kids la 2 tentera fisabillah tu. Sandi tu pool dorg kerjakan.
Watever la di bayar jg kn. Hahaha

Me and my lil sis apa lg pi cafe, makan. Pastu meround cari lounge mo berkaraoke kono2 kan. Susah ni lau ada hobi yg sama. Kuat makan, suka menyanyi, suka bergambar. Pastu baru sama sama pi spa all the ladies.

Last sekali baru bkumpul d playground. Hahaha.. best jg skali skala gini kan.

Hah, ayu kan mamaG pakai bj gtu kan, org len pakai santai sbb mo outing kan. Tu bukan apa, baru balik dari beraya rumah kawan sekolah trus rushing pigi golf club. Nah, tu yg ayu gtu kan. Sudah la xbw bj spare kan. Pakai blk lg tu bj lepas spa.
Hahaha

Watever pun we do enjoy it. Itu pun klu bukan mamaG paksa buat outing, diam2 ja la tu d rumah time raya. Kin panas ni.












Ok la, nnt sambung lagi next cerita. Banyak ni cerita ni. Sepa suru pemalas update. Bizi konon kan. Hahaha

Muaxx...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea